Sökmotoroptimering (SEO)

Sökmotoroptimering (SEO) är processen att öka besökare trafik till din webbplats från sökmotorer som Google, Yahoo och Live.

Det är mycket viktigt att din webbplats är Sökmotoroptimerad! För att en fin och påkostad hemsida utan besökare är en bortkastad investering.

För att generera mer besökare trafik till din webbplats från sökmotorer måste vi sökmotoroptimera din sajt med relevant text innehåll med viktiga sökord. Men även programmering av alt-taggar, tagg rubrik, metataggar, ankare textlänkar, sajtkarta mm…

Om du nu inte vet vad allt detta innebär så behöver du inte oroa dig ... det är vad vi är här för!

Vi följer de riktlinjer och regler tillsatta av sökmotorer som till exempel Google. Det är mycket viktigt att följa instruktionerna. Det finns ingen väg runt det! Missbruk av sökmotor reglerna kommer att leda till din webbplats blir svartlistad och det är mycket dåligt för din verksamhet ... om folk inte kan hitta dig på nätet så kommer de att hitta dina konkurrenter!

Vår sökmotoroptimerings tjänster modifieras efter de regler och riktlinjer som sökmotorerna bestämmer för att vi ska kunna leverera goda resultat.
Till skillnad från andra så lovar vi inga fantasi resultat som realistiskt inte kan uppnås.

Vi erbjuder skräddarsydda sökmotoroptimering lösningar som passar alla behov, men vi har även färdiga SEO lösningar som du kan beställa...
 

SEO basic

(SES) Registrering i Google
5 nyckelord optimering
Sajtkarta implementering

SEO plus

Google topp-3 analys
10 nyckelord optimering
Verksamhets industri analys

Jobba på MEDIAZOOM!

Just nu söker vi en säljare till vår webbyrå! Skicka in ditt CV & personliga brev. Läs mer...

Nyhetsbrev

JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval
Din e-postadress:


Vi ringer dig...

 
 
 

Du kontaktar oss...

E-post: webbyra@mediazoom.se

Skype:

Jader IT