Vi söker en säljare!

Nu söker vi en beprövad och rutinerad säljare för våra Webb- och marknadsföringslösningar! Nyskapande och stabilt arbetssätt utgör vårt sätt att arbeta. Vi lägger stor vikt vid att undersöka och förankra att våra webbplatser lever upp till de förväntningar och krav som ställs. Ditt uppdrag blir att få fler uppdragsgivare att få upp ögonen för de positiva effekter en webblösning levererad av MEDIAZOOM Webbyrå ger. För att göra det behöver vi dig som har järnvilja, säljtalang och förmåga att skapa förtroende.

Som försäljare på MEDIAZOOM Webbyrå arbetar du med att sälja in, utreda kundbehov samt leda och driva webbprojekt. Det betyder i praktiken att du är med hela vägen från första kundmötet till slutet av ett lyckat projekt.

Du har några års erfarenhet av försäljning och kontakter med kunder. Som person är du drivande och passionerad i projekt och har ett stort intresse för webben som kommunikationsform. Du är strukturerad i ditt arbetssätt och har ordentlig analytisk kunnande. Mycket centralt för tjänsten är också att du har en god social förmåga och kan formulera dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska. Resor utomlands förekommer då och då.

Vill du bli en del av MEDIAZOOM Webbyrå?

Skicka ditt CV & personliga brev till This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it . Skriv "Säljare" på ämnesraden.

Övrigt information

Anställningsform: Heltid, Tillsvidare
Lön: Enligt överenskommelse

Har du frågor?  Kontakta Erik Johansson, This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

 

 

 

 

 

 

 

Jobba på MEDIAZOOM!

Just nu söker vi en säljare till vår webbyrå! Skicka in ditt CV & personliga brev. Läs mer...

Nyhetsbrev

JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval
Din e-postadress:


Jader IT